Explozia de cazuri Covid din Capitală a determinat ISU să amplaseze posturi medicale în curtea a doua mari spitale

Explozia de cazuri Covid din Capitală a determinat ISU să amplaseze posturi medicale în curtea a doua mari spitale

Din cauza creșterii cazurilor de COVID-19, ISU București Ilfov a amplasat posturi medicale avansate în curtea a două spitale din Capitală pentru a ajuta în cazul supraaglomerării. Este vorba despre Universitar și Sfântul Pantelimon.

„Pentru a veni în sprijinul unităților spitalicești din București, pentru a asigura, la nevoie, o suplimentare a capacității de preluare și îngrijire a pacienților, ISU B-IF a amplasat câte un post medical avansat în curtea interioară a spitalelor Universitar de Urgență și Clinic de Urgență Sf. Pantelimon.

ADVERTISING

Măsura este necesară în contextul creșterii progresive a incidenței cazurilor de infectare cu Covid-19 la nivelul Capitalei", a transmis ISU București Ilfov.

Conform informațiilor, compartimentarea interioară include zona de triaj și zona de tratament, având totodată dotările necesare pentru iluminare și încălzire.

Joi, au fost raportate 6.481 de cazuri noi de coronavirus, după prelucrarea a 36.169 de teste. Dintre acestea, 1.129 de cazuri au fost în București. Rata de infectare din Capitală ajunsese joi la 3,69.

WhatsApp-Image-2020-10-30-at-10.55.01-1
WhatsApp-Image-2020-10-30-at-10.55.01
WhatsApp-Image-2020-10-30-at-10.55.03

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇