Dan Andronic, după condamnarea din dosarul Ferma Băneasa: Eu mă retrag. Vă urez succes! Doamne ajută! Dar voi rămâne ziarist, asta nu poate nimeni să-mi ia

Dan Andronic, după condamnarea din dosarul Ferma Băneasa: Eu mă retrag. Vă urez succes! Doamne ajută! Dar voi rămâne ziarist, asta nu poate nimeni să-mi ia

„Eu mă retrag. Vă urez succes! Doamne ajută!”, a transmis joi seara Dan Andronic, după ce a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul Ferma Băneasa.

Ulterior, vineri dimineață, a revenit cu un nou mesaj, precizând ca s-a referit la retragerea din aparițiile publice.

Totodată, Dan Andronic consideră că verdictul ÎCCJ reprezintă o mare nedreptate și spune că va lupta cu toate căile legale pe care le are și va încerca să demonstreze că e nevinovat.

ADVERTISING

”Am văzut reacțiile multora dintre voi. Simt că trebuie să fiu foarte clar. Când am spus că mă retrag, m-am referit la aparițiile publice. Cât și cum este în funcție de ceea ce simt. Deocamdată o văd ca pe o mare nedreptate, mă voi lupta cu toate căile legale pe care le am, voi încerca să demonstrez că, așa cum a spus și Curtea de Apel Brașov, sunt nevinovat.

Nu am de gând să o fac la TV sau în publicațiile pe care le am. Nu am scris un rând despre asta în ultimii 5 ani, nu o voi face nici acum. Dar voi rămâne ziarist, asta nu poate nimeni să-mi ia. Nici măcar Statul Vertical, cum le place unor maimuțoi să spună”, a scris Dan Andronic pe Facebook.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Eu mă retrag. Vă urez succes! Doamne ajută!

Posted by Dan Andronic on Thursday, December 17, 2020

Am văzut reacțiile multora dintre voi. Simt că trebuie să fiu foarte clar. Când am spus că mă retrag, m-am referit la...

Posted by Dan Andronic on Thursday, December 17, 2020

Dan Andronic este director general la editura Evenimentul și Capital, din care fac parte cotidianul Evenimentul Zilei și tabloidul Capital.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat joi verdictul final în dosarul Ferma Băneasa: omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat la şapte ani de închisoare, israelienii Benjamin Steinmetz şi Tal Silberstein au primit câte cinci ani de închisoare, iar Prinţul Paul – trei ani şi patru luni.

ADVERTISING

De asemenea, Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Remus Truică a fost luat de acasă de polițiști joi seara, iar prințul Paul a fost dat în urmărire internațională după ce oamenii legii nu l-au găsit la reşedinţa din Capitală a acestuia.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇