Prinţul Paul a fost dat în urmărire de Poliţie, pentru că nu e de găsit după condamnarea la închisoare

Prinţul Paul a fost dat în urmărire de Poliţie, pentru că nu e de găsit după condamnarea la închisoare

Prințul Paul Philippe al României a fost pus sub urmărire de Poliţia Română, după ce joi a fost condamnat definitiv la închisoare şi nu a fost găsit acasă.

Fotografia și datele persoanle ale prinţului Paul Philippe al României au fost postate pe pagina persoanelor urmărite de Poliția Română.

Poliţiştii au luat această măsură pentru că nu au putut pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru trafic de influență, luare și dare de mită, în dosarul Ferma Băneasa.

„La data de 17.12.2020 Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, fiul lui Mircea-Grigore si Helene-Henriette, născut la data de 13.08.1948 în Franta, loc. Paris, domiciliat în Mun. București, (...), condamnat la 3 ani si 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, este textul postat pe site de Poliţia Română.

ADVERTISING

Joi seară, Poliţia l-a căutat acasă pe prințul Paul, dar nu l-au găsit.

Surse din anchetă au declarat pentru Mediafax că prințul Paul ar fi plecat în Portugalia.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat, joi, verdictul final în dosarul Ferma Băneasa: omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat la şapte ani de închisoare, israelienii Benjamin Steinmetz şi Tal Silberstein au primit câte cinci ani de închisoare, iar prinţul Paul – trei ani şi patru luni.

Remus Truică a fost deja arestat joi seara şi va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde se află şi Liviu Dragnea.

ADVERTISING

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇