Copil de 7 ani dispărut în județul Arad: pompieri și voluntari au plecat în căutarea lui

Un băiat de 7 ani dintr-o localitate din judeţul Arad a plecat de acasă să se joace şi nu s-a mai întors, de dimineață.

Mai multe echipaje de pompieri, voluntari şi un echipaj SMURD s-au mobilizat pentru căutarea lui, fiind cercetat un câmp din zona localităţii Vânători.

”Garda nr 2 de intervenţie Chişinău Criş, intervine cu un echipaj SMURD, 1 echipaj de căutare salvare, 6 salvatori cu sprijinul unui echipaj de poliţie şi a SVSU Misca in zona localităţii Vânători, pe câmp pentru căutarea unui băiat de 7 ani”, transmite ISU Arad.

ADVERTISING

Apelul a fost făcut la numărul de urgenţă 112 de către mama băiatului care a menţionat că acesta a plecat să se joace, cândva sâmbătă dimineaţă si nu s-a mai întors acasă.

Primarul comunei Mişca, de care aparţine satul Vănători, Tiberiu Haasz, a declarat că familia din care face parte copilul dispărut este una numeroasă.

"Este o familie cu 13 copii, dar majoritatea sunt mari, unii deja au şi ei familie. Sunt oameni mai nevoiaşi. Încă nu e clar în ce împrejurări a plecat copilul singur de acasă, părinţii spun că a ieşit la joacă", a spus primarul, care a mers pe teren pentru a ajuta echipele de căutare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește textele zilei pe Spotmedia.ro

Once a loser în America, nu mai ai cale de întoarcere. Cum a ajuns Trump în câteva ore nomina odiosa, de care se leapădă toți și unde e capcana pentru democrați – Interviu video

De la deznădejde la speranță, prin luptă

Campania de neîncredere


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇