Cod roșu de inundații în Vrancea: Mai multe drumuri impracticabile au fost închise

Cod roșu de inundații în Vrancea: Mai multe drumuri impracticabile au fost închise

Mai multe drumuri din Vrancea sunt impracticabile din cauza unor viituri care au dus la inundarea sau surparea şoselelor.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma, sâmbătă noapte, DJ 205 D, de la km 21, la ieşirea din comuna Paltin spre Spulber, a fost închis de autorităţi pentru a-i feri pe şoferi de pericole, artera fiind inundată.

Au acces pe acest tronson doar maşinile de intervenţie ale pompierilor şi Ambulanţa.

Un echipaj de Poliţie este prezent permanent la faţa locului pentru a avertiza şoferii asupra pericolelor şi pentru a-i dirija în vederea evitării zonei.

ADVERTISING

Totodată, DJ 204 E, din extravilanul satului Ciuşlea din comuna Garoafa până la Mirceşti în comuna Vânători este acoperit cu apă, fiind impracticabil.

"Avertizăm şoferii să evite zonele respective! Împreună cu instituţiile competente facem toate demersurile pentru monitorizarea drumurilor judeţene, astfel încât să evităm pericolele imediate!", a precizat Cătălin Toma, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea. 

Amintim că hidrologii au emis, sâmbătă, o avertizare cod roşu de inundaţii pentru judeţul Vrancea, valabilă până duminică, la ora 09.00

ADVERTISING

Citește și: Cod roşu de inundaţii în Vrancea. S-au dat mesaje Ro-Alert în 10 localităţi


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇