Cîțu spune că le-a cerut miniștrilor Turcan și Voiculescu să plătească amenda după ce au fost fotografiați fără mască

Cîțu spune că le-a cerut miniștrilor Turcan și Voiculescu să plătească amenda după ce au fost fotografiați fără mască

Premierul Florin Cîțu a declarat că le-a cerut miniștrilor Muncii, Raluca Turcan, și Sănătății, Vlad Voiculescu, să plătească amenda după ce au fost fotografiați fără mască.

”Le-am cerut celor doi colegi să plătească amenda. Pe doamna Turcan am sunat-o azi-dimineață, i-am spus să se prezinte să plătească amenda singură, toți cei care încalcă legea vor trebui să plătească”, a declarat Cîțu.

Premierul a subliniat că are toleranță zero față de membrii Guvernului privind nerespectarea măsurilor antipandemiei și le-a cerut tuturor românilor să respecte în continuare legea.

ADVERTISING

„E toleranță zero în ceea ce privește membrii cabinetului meu, dar toți românii trebuie să respecte legislația”, a adăugat acesta.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat, miercuri, că a cerut să fie amendată după ce în presă au apărut fotografii cu ea fără mască la un eveniment în aer liber.

ADVERTISING

Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare„, a scris Turcan pe Facebook.

Și ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat luni, fără mască de protecţie COVID-19, pe holurile Parlamentului.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇