Anchetă la Constanța: O elevă, sugrumată, pusă să stea în genunchi și udată cu apă

Anchetă la Constanța: O elevă, sugrumată, pusă să stea în genunchi și udată cu apă

Poliţiştii au început cercetările, după ce o elevă ar fi fost agresată într-o şcoală din municipiul Constanţa şi au sesizat şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Fata ar fi fost sugrumată, pusă să stea în genunchi şi udată cu apă. Trei colege i-ar fi aruncat gunoaie pe bancă şi i-ar fi umblat în geantă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat, joi, că poliţiştii s-au sesizat, după ce în spaţiul public au apărut informaţii că o minoră ar fi fost agresată într-o şcoală din municipiul Constanţa. 

ADVERTISING

”La data de 27 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia 4 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe”, informează IPJ Constanța, citat de News.ro.

Ei au adăugat că sunt sesizați în acest caz și specialişti din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.

Potrivit www.focuspress.ro, incidentele ar fi avut loc la Şcoala 16, unde victima ar fi fost agresată de trei colege.

Fata ar fi fost sugrumată, pusă să stea în genunchi şi udată cu apă. De asemenea, colegele i-ar fi aruncat gunoaie pe bancă şi i-ar fi umblat în geantă, ceea ce a determinat-o pe fată să nu-şi mai dorească să meargă la şcoală.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇