Alertă cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti. Procesul Elenei Udrea a fost suspendat UPDATE

Alertă cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti. Procesul Elenei Udrea a fost suspendat <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span>

A fost alertă cu bombă, marți dimineața, la Curtea de Apel București (CAB), instanța fiind complet evacuată. După 2 ore de verificări, alerta s-a dovedit a fi falsă.

O persoană a sunat la 112 și a semnalat prezența unei bombe în interiorul instanței, transmit televiziunile de știri. Apelul ar fi fost făcut la ora 10:45.

UPDATE Poliția Capitalei a anunțat, după două ore de verificări, că sesizarea privind existența unui dispozitiv exploziv nu s-a confirmat.

”Aspectele semnalate prin apelul 112 nu se confirmă”, a transmis Poliţia Capitalei la finalul verificărilor.

ADVERTISING

Anul trecut, autorităţile au mai intervenit la astfel de ameninţări la Curtea de Apel Bucureşti, în 29 iunie şi 14 octombrie. Ambele ameninţări s-au dovedit a fi false.

În jur de 300 de persoane au fost evacuate marţi dimineaţă.

captura-A3
Foto: Captură Antena 3

”Eram în sală și mi-au zis să plec și să mă întorc când ne-or chema ei”, a povestit o persoană care se afla în incinta clădirii.

La rândul său, un avocat a precizat: ”Așa se pare (că e alertă cu bombă – n.red.). Ne-au evacuat pe toți. Au spus că nu se știe încă (când se poate intra din nou în CAB – n.red.), nu se știe cât va dura. Așteptăm”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Circulația rutieră a fost oprită până la Podul Unirii. La fața locului au ajuns polițiștii Secției 17, jandarmi, dar și Serviciul Român de Informații (SRI).

Procesul în care sunt judecate Elena Udrea și Ioana Băsescu a fost suspendat. Cele două au fost, de asemenea, evacuate din clădire.

Preşedintele completului a anunţat că şedinţa de judecată se va relua la ora 14:00, conform știripesurse.

Udrea participă marți la ultimul termen al judecării dosarului privind finanţarea campaniei electorale de la alegerile prezidenţiale din 2009.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇