Accident cu 52 de maşini pe Autostrada Soarelui. 22 persoane au fost rănite (Foto)

Accident cu 52 de maşini pe Autostrada Soarelui. 22 persoane au fost rănite (Foto)

Un accident în care au fost implicate zeci de maşini a blocat total traficul pe Autostrada Soarelui.

UPDATE: După mai bine de trei ore, circulația s-a reluat pe a doua bandă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța.

Potrivit ISU Constanța, au fost patru zone de carambol, fiind implicate în total 52 de mașini în care erau 146 de persoane.

Ambulanțele au preluat 22 de victime, pe care le-au dus la spital. Printre ele se află și cinci copii.

Anterior, șeful DSU, Raed Arafat, a declarat că este vorba despre mai mult de 40 de mașini.

ADVERTISING

"Între km 172 și 183 sunt peste 40 de mașini accidentate în trei puncte. 17 persoane au fost rănite și o parte transportate la spital. Au fost mobilizate echipe din mai multe județe.

La acest moment, elicopterul Galați urmează să aterizeze sau este pe drum, oricum a decolat", a precizat Raed Arafat, la Antena3.

accident-Autostrada-Soaelui
Foto: Facebook/Realitatea.NET

A fost activat planul roşu de intervenţie. La fața locului acționează ambulanțe din București, Constanța, Ialomița și Călărași.

Traficul rutier a fost oprit total pe sensul către Constanța, formându-se coloane de autoturisme, mai ales că e vineri şi mulţi pleacă deja la mare pentru un weekend prelungit.

accident-A-Soarelui
Foto: Facebook/Godri Csaba
carambol-Autostrada-Soarelui
Foto: Facebook/Dan Marian Moldoveanu/A2 - Autostrada Soarelui
carambol-A2
Foto: Facebook/Dan Marian Moldoveanu/A2 - Autostrada Soarelui

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor sau întoarcerile pe segmente de drum, unde această manevră este interzisă.

ADVERTISING

Acum 6 zile, au avut loc 3 accidente pe Autostrada A2 pe sensul spre Constanța. Fiind sâmbătă, autostrada era foarte aglomerată încă de la primele ore ale dimineții și, din cauza accidentelor, s-au format coloane de mașini de kilometri întregi.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇