Trei accidente pe A2. Cei care merg spre mare stau în coloane de peste 5 km (Foto)

Trei accidente pe A2. Cei care merg spre mare stau în coloane de peste 5 km (Foto)

Trei accidente au avut loc, sâmbătă dimineața, pe Autostrada A2 pe sensul spre Constanța, unul la km 101, unul la km 182 și unul la km 184. Potrivit unor cititori SpotMedia.ro, autostrada este foarte aglomerată încă de la primele ore ale dimineții și, din cauza accidentelor, s-au format coloane de mașini de peste 5 km.

accident-A1
Foto: spotmedia.ro

Și Centrul Infotrafic anunță că traficul se desfășoară îngreunat la kilometrul 182 al Autostrăzii A2 pe sensul dinspre București către Constanța, în zona localității Medgidia, județul Constanța, în urma unui accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. În urma impactului, unul dintre cele două autoturisme implicate a rămas imobilizat pe banda a doua.

autostrada-accidente
Foto: spotmedia.ro

De asemenea, traficul se desfășoară îngreunat la kilometrul 101, în zona localității Drajna, județul Călărași, în urma unui eveniment rutier nesoldat cu victime, unul dintre cele patru autoturisme implicate rămânând însă imobilizat, temporar, pe banda a doua.

accident-184
Foto: spotmedia.ro

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei care se apropie din spate să reducă viteza la timp. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇