Sunt mai mult de 5 candidaţi pe loc la Academia de Poliţie

Sunt mai mult de 5 candidaţi pe loc la Academia de Poliţie

Sunt mai mult de 5 candidaţi pe loc la admiterea la Academia de Poliţie, examen care va avea loc pe 16 august.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunţat că s-a încheiat perioada de recrutare pentru concursul de admitere în Academia de Poliţie „Al. I. Cuza”, iar pentru cele 655 de locuri de la buget s-au înscris 3.577 de candidaţi.

„Doresc să le transmit mult succes tuturor celor care, începând cu 16 august, vor trece printr-un proces foarte riguros şi complex de selecţie.   Ştiu că, pentru mulţi dintre voi, admiterea în cadrul Academiei de Poliţie reprezintă primul pas spre atingerea unui obiectiv important pe plan profesional, pentru care munciţi de foarte mult timp.  

ADVERTISING

De asemenea, ştiu că, pentru îndeplinirea acestui vis, aţi depus mari eforturi şi pregătirea a fost una temeinică şi de durată.

Admiterea în cadrul aceste instituţii de învăţământ este una dintre cele mai dificile, iar la final sunt admişi cei mai buni.  

Am încredere că generaţiile care vin din urmă sunt garanţia fermă a consolidării sistemului de ordine si siguranţă publică şi a schimbării în bine în anii ce vor urma. Mult succes, putere de concentrare şi să nu renunţaţi niciodată la idealurile dumneavoastră!”, a scris Lucian Bode, marţi, pe Facebook. 

ADVERTISING

Citeşte şi:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇