Programarea profesorilor pentru vaccinarea anti-Covid: Ministerul Educației anunță ce angajați vor avea prioritate

Programarea profesorilor pentru vaccinarea anti-Covid: Ministerul Educației anunță ce angajați vor avea prioritate

Fiecare universitate va desemna o persoană responsabilă cu înregistrarea instituţiei de învăţământ superior pe platforma destinată campaniei de vaccinare anti-COVID, centralizarea datelor de identitate şi programarea la vaccinare a personalului angajat în respectiva instituţie – se arată într-o notă transmisă de Ministerul Educaţiei rectorilor din ţară.

N-ai prins loc la vaccinarea anti-Covid? Soluția ar fi trecerea pe o listă de așteptare, spune medicul Valeriu Gheorghiță

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Vă informăm că potrivit Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 în România, aprobată în decembrie 2020, a fost deschisă etapa a II-a de vaccinare. Această etapă a campaniei vizează populaţia cu grad de risc şi lucrătorii care desfăşoară activităţi în domenii cheie/esenţiale, printre care personalul din unităţile şi instituţiile de învăţământ. În acest context, vă adresăm rugămintea de a disemina toate informaţiile necesare către tot personalul din universitatea pe care dumneavoastră o conduceţi. Reamintim că este necesar a asigura accesul la programul de vaccinare împotriva COVID-19 următoarelor categorii de personal: didactic, didactic auxiliar şi nedidactic”, se menţionează în documentul semnat de ministrul Sorin Cîmpeanu.

Pacienții cu boli cronice vor putea fi programați pentru vaccinare de orice medic care îi are în grijă, nu doar de cel de familie

În acest sens, fiecare universitate va desemna o persoană responsabilă cu înregistrarea instituţiei de învăţământ superior pe platforma destinată campaniei de vaccinare, centralizarea datelor de identitate şi programarea la vaccinare a personalului angajat în respectiva instituţie.

STS anunţă că peste 200.000 de persoane din etapa a doua s-au programat pentru vaccinare antiCOVID

Fiecare instituţie de învăţământ superior va comunica Direcţiei Generale Învăţământ Universitar, până marţi, ora 12,00, numele persoanei responsabile cu acţiunea de vaccinare, funcţia şi datele de contact ale acesteia, se mai arată în nota ministerului. 

Premierul Cîţu spune că programările la vaccinare merg bine. Peste 50% dintre cei programaţi în Etapa a ll-a au peste 65 de ani – statistică STS


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖