Consiliul pentru IMM-uri reacționează, după ce Camera de Comerț a anunțat că-l dă în judecată pentru evenimentul la care a participat şi Orban

Consiliul pentru IMM-uri reacționează, după ce Camera de Comerț a anunțat că-l dă în judecată pentru evenimentul la care a participat şi Orban

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România reacționează la comunicatul de presă transmis de către Camera de Comerț și Industrie a României (CNIPMMR) a reacționat vineri după ce Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a anunțat că îl dă în judecată pentru evenimentul ”Topul Naţional al Firmelor Private”.

Camera de Comerț a contestat dreptul CNIPMMR de a organiza un astfel de eveniment, spunând că este ”singura instituţie abilitată prin lege să stabilească o astfel de ierarhie la nivelul întregii ţări”.

ADVERTISING

În replică, CNIPMMR spune că a înregistrat la OSIM marca „Topul Naţional al Firmelor Private din România” cu două luni înainte de Camera de Comerţ şi Industrie a României. Astfel, susțin reprezentanții CNIPMMR, evenimentul a fost organizat legal.

„De asemenea, dorim să menționăm faptul că în anul 2008 CNIPMMR a mai avut un litigiu în instanţă cu CCIR pe marca Topului Naţional şi care s-a finalizat cu respingerea cererii CCIR si recunoșterea dreptului CNIPMMR de a utiliza marca”, amintesc cei de la Consiliul pentru IMM-uri, într-un comunicat postat pe Facebook.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România a organizat vineri a XXVIII-a ediție a „Topului Național al Firmelor Private din România”, la care au participat premierul Ludovic Orban și ministrul Economiei Virgil Popescu și unde președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇