Casa de vinuri Isărescu a avut în 2020 cea mai mare cifră de afaceri de la lansare

Casa de vinuri Isărescu a avut în 2020 cea mai mare cifră de afaceri de la lansare

Casa de vinuri a guvernatorului Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu, a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de peste 5,2 milioane de lei, de la 4,1 milioane lei în anul precedent, şi un profit net de 1,8 milioane lei, dublu comparativ cu 2019.

Firma are 22 de angajaţi.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Afacerea cu vinuri a guvernatorului BNR a raportat astfel cele mai bune rezultate de la lansare, relevă date analizate de Profit.ro.

WorldItineraries, site specializat în prezentarea destinaţiilor turistice de lux, a publicat în 2017 un articol în care elogia Casa Isărescu, spaţiul de cazare aflat pe proprietatea viticolă a guvernatorului Băncii Naţionale a României, despre care spunea că domină un peisaj bucolic din vârful unui deal, cu vedere la lac şi munte. Din descriere nu lipseau nici pisica şi câinele proprietăţii, Jolie şi Hunter.

Materialul era însoţit de fotografii în care apărea Mugur Isărescu în ţinută lejeră, în pantaloni scurţi şi cu tricou inscripţionat "David Bowie/Live in Japan", sau în ţinută office, alături de fiul său, Costin.

Citeşte şi: Mugur Isărescu vorbește despre impactul pandemiei asupra economiei globale și ce provocări are România

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!