Bitcoin a atins un nou record în tranzacționarea pe piaţa din Asia

Bitcoin a atins un nou record în tranzacționarea pe piaţa din Asia

Bitcoin a atins sâmbătă un nou record în tranzacționarea pe piaţa din Asia. Cea mai populară criptomonedă din lume a crescut la un record de 56.620 de dolari.

Bitcoin stabilește un salt săptămânal de 18%.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Conform Reuters, creşterea din acest an depășește 92%.

Câștigurile Bitcoin au fost alimentate și de încrederea manifestată de companii precum Tesla, Mastercard sau BNY Mellon.

Ether, a doua cea mai mare criptomonedă, a atins și acesta un record de 2.040,62 de dolari. Ether este moneda digitală sau simbolul care facilitează tranzacțiile pe blockchain-ul ethereum.

Joi, şeful Tesla Elon Musk – ale cărui tweet-uri au alimentat raliul bitcoin – spunea că deţinerea monedei digitale este doar cu puţin mai bună decât deţinerea de numerar. De asemenea, el apăra achiziţia recentă a companiei Tesla de bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari, ceea ce a aprins interesul general pentru moneda digitală.

Tesla a cumpărat Bitcoin de 1,5 miliarde de dolari şi preţul criptomonedei a explodat

De asemenea, Elon Musk a semnalat că preţurile bitcoin şi ethereum par „ridicate”, în contextul în care piaţa criptomonedelor a atins noi recorduri, potrivit Bloomberg.

Vezi și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖