Cum va arăta lumea afacerilor post-pandemie, în viziunea lui Bill Gates

Cum va arăta lumea afacerilor post-pandemie, în viziunea lui Bill Gates

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, crede că peste 50% din călătoriile de afaceri și peste 30% din zilele petrecute la birou vor dispărea după pandemie.

Coronavirusul va modifica fundamental modul în care oamenii călătoresc și își desfășoară activitatea, chiar și după ce pandemia va încheia. Previziunea mea ar fi că peste 50% din călătoriile de afaceri și peste 30% din zilele la birou vor dispărea”, a declarat Gates, potrivit CNBC.

ADVERTISING

Mergând mai departe, Gates a prezis că va exista un „prag foarte ridicat” pentru efectuarea călătoriilor de afaceri, acum când munca de acasă este mai fezabilă.

Gates, a cărui fundație a lucrat pentru a oferi un vaccin împotriva coronavirusului persoanelor nevoiașe, a declarat că a avut un „program mai simplu” din cauza pandemiei, ținând cont că nu mai călătorește pentru afaceri.

El a precizat că a ținut deja cinci conferințe virtuale anul acesta cu directorii farmaceutici - întâlniri care au loc de obicei în New York.

ADVERTISING

"Vom merge la birou câteodată, voi face niște călătorii de afaceri, dar foarte puține", a spus Gates.

Pandemia redus foarte mult cererea de călătorii aeriene, în special pentru călătoriile de afaceri. Înainte de pandemie, călătoriile de afaceri reprezentau jumătate din veniturile companiilor aeriene americane.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇