6 produse de la Bosch care vă asigură succesul afacerii în domeniul construcțiilor

6 produse de la Bosch care vă asigură succesul afacerii în domeniul construcțiilor

Industria construcțiilor s-a dezvoltat extrem de mult în ultimii ani, iar o afacere în acest sens poate duce la venituri considerabile. Totuși, pentru a avea succes este important ca rezultatele să fie apreciate de clienți și firma să aibă o reputație serioasă. Pe lângă echipă muncitoare și management de calitate, sculele alese sunt esențiale pentru produsul finit. Tu știi care sunt cele mai bune pentru această activitate?

Iată 6 produse marca Bosch perfecte pentru afacerea ta!

  1. GKS 190 Fierăstrău circular 1400W 190mm
ADVERTISING

Calitatea acestui produs constă în faptul că poate fi folosit pentru tăieturi diverse, fie ele mici sau mari, longitudinale sau oblice, în lemn sau în alte materiale. Acest fierăstrău are o capacitate mare de tăiere, fiind puternic și ușor manevrabil.

  1. Mașină de găurit cu percuție și acumulator 12v-1.5ah li-ion

Având doi acumulatori, această mașină este rezistentă și ușor de folosit. Aceasta a fost creată la cele mai înalte standarde în ceea ce privește versatilitatea utilizării ei, precizia, dar și durata de viață. O mașină de înșurubat aleasă corect poate influența drastic procesul de construcție, atât din punct de vedere al calității, cât și al timpului. Cei de la tik.ro au o gamă variată de astfel de mașini din gama Bosch, dar și de la alte mărci, dintre care puteți decide ce ar funcționa cel mai bine în echipa dvs. Luați în considerare faptul că orice detaliu face diferența și orice funcție în plus trebuie privită ca o investiție pentru viitor.

ADVERTISING
  1. GOP 40-30 Multifuncțional 400W

Această sculă are calitatea multifuncționalității, căci accesoriile pot fi schimbate fără unelte, doar în câteva secunde. De asemenea, ea oferă un avans de lucru mai mare prin funcțiile integrate și o vizibilitate perfectă, deținând LED-uri.

  1. GAS 15 Aspirator 1100W 10L

Curățarea spațiului de lucru poate deveni o adevărată pierdere de timp dacă echipa nu are instrumentele potrivite. Astfel, acest aspirator sare în ajutor, având atât posibilitatea de comutare între aspirare și suflare, cât și funcție de curățare a filtrelor, fapt ce îi prelungește durata de viață. Puterea mare de aspirare și capacitatea sacilor de colectare sunt atuuri care ajută extrem de mult echipa în salvarea timpului la locul construcției.

ADVERTISING
  1. GO Șurubelniță cu acumulator

Această șurubelniță preia tot efortul manual al muncitorului, fiind foarte eficientă. Randamentul dat de această sculă este unul mare datorită funcțiilor sale: dezactivare automată, mod de activare dublu, 5 setări pentru cuplu etc.

  1. Pânză fierăstrău circular 190x30x60T

O astfel de pânză face diferența între o lucrare executată perfect și una nu așa reușită. Acest produs facilitează tăieturile fine și netede, având și o lungă durată de viață. Modul în care a fost realizat împiedică uzura și fricțiunea, fiind foarte versatil.

În orice afacere, timpul înseamnă bani. De aceea, trebuie să țineți cont de acest aspect la fiecare decizie pe care o luați pentru afacerea dvs. Însă, nu trebuie sacrificată calitatea produsului și a serviciilor pentru a salva timp. Metoda cea mai iscusită este să vă formați o echipă de profesioniști care să aibă la dispoziție instrumentele cele mai potrivite.