Tesla a prezentat cel mai rapid model de până acum al mărcii: Prinde 100 km/h în doar două secunde

Tesla a prezentat cel mai rapid model de până acum al mărcii: Prinde 100 km/h în doar două secunde

Elon Musk a prezentat noul model Tesla S Plaid, care are performanțe remarcabile. Prinde suta de km la oră în doar două secunde, autonomia este de peste 640 de kilometri și atinge o viteză maximă de 320 km/h.

Prețul Tesla S Plaid este de 130 de mii de euro.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

De asemenea, Musk a spus că această mașină excelează și prin sistemul de divertisment, pe care l-a comparat cu un PlayStation 5.

În plus, Musk afirmă că sistemul audio este la nivelul unui home theater.

Aceste detalii au fost integrate întrucât Musk se așteaptă ca modelul să fie menținut cel mai mult pe pilot automat.

"Viitorul mașinii va fi pe modul pilot automat, astfel că divertismentul va deveni din ce în ce mai important. Vei dori să vezi filme, să te joci, să folosești Internetul când te deplasezi", a spus Musk la prezentare.

De asemenea, Musk a declarat că S Plaid își propune să arate că electricele reprezintă viitorul în domeniul auto.

Primul model din seria S a aparaut în 2012 și a adus o adevărată revoluție în domeniu. În schimb, S Plaid este inspirat din filmul Spaceballs.

La nivel global, 3 și Y sunt cele mai vândute modele ale Tesla, brand care recent și-a deschis o reprezentanță și în România, pentru a fi cât mai accesibilă publicului din țara noastră.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!