Presa din Cehia, despre prețul noii Dacia Sandero: O surpriză mare și neplăcută. A devenit foarte scumpă, dar nu trebuie să-ți fie rușine cu ea

Presa din Cehia, despre prețul noii Dacia Sandero: O surpriză mare și neplăcută. A devenit foarte scumpă, dar nu trebuie să-ți fie rușine cu ea

Jurnaliștii cehi au testat noua Dacia Sandero, care tocmai și-a pierdut statutul de cea mai ieftină mașină din această țară.

Portalul AutoWeb.cz consideră că scumpirea decisă de Dacia reprezintă o surpriză neplăcută.

"Succesoarea celei care pentru mult timp a fost cea mai ieftină mașină din Cehia a ridicat multe întrebări. Dar și o surpriză mare și neplăcută. Vei observa surpriza când te vei uita pe lista de prețuri, deoarece a treia generație a devenit foarte scumpă.

Dacă până acum puteai cumpăra a doua generație a Sandero cu o echipare slabă pentru 170 de mii de coroane (aproximativ 6.500 euro), acum cea mai ieftină este 239.900 de coroane (aproximativ 9.150 euro)", comentează jurnaliștii cehi.

ADVERTISING

Jurnaliștii remarcă totuși și faptul că noua Dacia Sandero vine cu multe îmbunătățiri față de generația precedentă.

"Așadar, Sandero a devenit mult mai scumpă, dar vestea bună este că asta se vede și pe mașină. Acum modelul arată ca un adult și e o mașină modernă cu care nu trebuie să-ți fie rușine deloc", a mai scris sursa citată.

Totodată, cehii critică și calitatea materialelor folosite la interior.

"Totul la interior s-a îmbunătățit, dar își arată încă fața de mașină ieftină. Vizual arată bine, dar când atingi ceva, vei descoperi adevăratul preț. Per total, designul complet al habitaclului arată plăcut", a mai scris sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Noua Dacia Sandero a primit nota 8.2 din partea cehilor. Dinamica mașinii a primit nota 6, ținuta de drum - 8, costuri de întreținere - 10, practicabilitate - 9, Factorul x - 8.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇