Cât costă cea mai scumpă Dacia Logan, cu toate dotările incluse

Cât costă cea mai scumpă Dacia Logan, cu toate dotările incluse

SpotMedia.ro a simulat o configurare pentru cea mai scumpă versiune a noii Dacia Logan.

Noua Dacia Logan are un preț de pornire de 8.400 de euro în România, dar cu toate dotările și accesorii incluse prețul se poate dubla.

În simularea realizată de SpotMedia.ro, prețul obținut pentru cea mai scumpă versiune a noii Dacia Logan a fost de 16.549 de euro.

Strict pentru versiunea Comfort (TCe 90 CVT) prețul de pornire este de 12.950 de euro. La acești bani se adaugă 340 de euro pentru culoarea Noire Nacre și încă 250 de euro pentru jantele de aliaj pe 16'' Amaris.

ADVERTISING

Apoi a venit rândul pachetelor și echipamentelor. Aerul condiționat cu reglaj automat costă 200 de euro, volanul îmbrăcat în piele 100 de euro, la fel ca și geamurile electrice pe spate. Pentru pachetul confort (frână de parcare asistată elecric, card mâini libere, consola înaltă și scaun șofer reglabil pe înălțime) suma ce trebuie plătită este de 450 de euro. De asemenea, pentru pachetul Parking 2 se mai achită 400 de euro.

Pe noua Dacia Logan pot fi incluse și foarte multe accesorii, de la cititor DVD portabil (243 euro), cameră de supraveghere trafic (311 euro), covorașe din material textil premium (44 euro) și multe altele.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ce primesc cei care cumpără noua Dacia Logan de 8.400 de euro

Opțiunea mult mai ieftină ar fi Dacia Logan în versiunea Acces. Aceasta vine cu o motorizare pe benzină SCe 65, în culoarea blanc glacier, cu jante de otel 15''.

Ca dotări, acest model vine cu afișaj de bord LCD, geamuri electrice față, sistem de frânare de urgență automat, limitator de viteză, faruri cu aprindere automată, lunetă încălzită, faruri de zi LED și faruri eco-LED pe faza scurtă.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇