Dominic Fritz face parte din echipa de negociere pentru viitorul Guvern

Dominic Fritz face parte din echipa de negociere pentru viitorul Guvern

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a anunțat că va face parte din grupul de negociere pentru viitoarea guvernare a României.

”Voi fi în grupul de negociere pentru viitoarea guvernare a României. Nici nu mă gândeam, în urmă cu un an, că voi ajunge aici.

Este o onoare să reprezint, la București, valorile și speranțele Timișoarei și Banatului. Le mulțumesc colegilor din Alianța USRPLUS care m-au propus și susținut”, a scris edilul pe Facebook.

Primarul susține că e nevoie de un executiv puternic și stabil și de o guvernare profesionistă, care să redea încrederea că politica poate genera soluții pentru oameni, aici și peste tot în țară.

ADVERTISING

”Sunt 4 ani în care putem să începem să reconstruim statul pe reguli clare, predictibile și drepte, pe respect și empatie față de cetățeni.

În vremurile acestea de neliniște și de dezamăgire față de politică, reflectate în absenteism și în rezultatul votului, e o datorie să ținem drept drumul european al României. Aceasta a fost voința Timișoarei exprimată la locale și parlamentate și mă voi asigura că nu ne vom abate niciun centimetru”, se mai arată în postarea lui Fritz.

El a dat asigurări că îi va ține pe cetățeni ”la curent cu mersul discuțiilor”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Voi fi în grupul de negociere pentru viitoarea guvernare a României. Nici nu mă gândeam, în urmă cu un an, că voi ajunge...

Posted by Dominic Fritz on Friday, December 11, 2020

Sâmbătă încep negocierile

Ludovic Orban, liderul PNL, a anunțat, joi, că discuțiile oficiale pentru formarea unei majorități parlamentare și viitorului guvern vor începe sâmbătă dimineața.

Am hotărât ca negocierile să demareze sâmbătă dimineață. Vom negocia pe mai multe paliere, programul de guvernare va fi aici. Echipa politică (sic!) care va negocia chestiunile politice, structura guvernului, pozițiile și care evident va valida programul de guvernare.

ADVERTISING

De asemenea, o să existe o negociere și la nivelul Parlamentului privitoare la comisii parlamentare, reprezentarea în birourile politice și o strategie comună de manifestare a acestei majorități parlamentare”, a anunțat fostul premier după o ședință a liberalilor.

Vezi și Iohannis cheamă, luni, partidele la consultări. Iată programul

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇