Programul lunii Octombrie la Teatrul Elisabeta

Vizual-Teatru

În luna octombrie, nu mai puţin de 14 producţii proprii se vor juca pe scena Teatrului Elisabeta. Comedii cunoscute şi recunoscute, care se joacă de ani de zile cu casa închisă, reluări ale unor spectacole iubite, dar şi titluri fresh!

Luna începe cu comedia „Las’ că ştim noi!” (2 octombrie), care îi aduce împreună pe Tania Popa, Vasile Calofir şi Mirela Stoian în rolurile principale, şi este urmată de celebrele titluri „Puricele în ureche” (7 octombrie), respectiv „Boeing Boeing” (8 octombrie). Duminică, 9 octombrie, se va juca comedia concurentă de peste un secol a „Puricelui” – „Lună de miere cu piper”.

ADVERTISING

Cine n-a văzut celebrul film Perfetti Sconosciuti? Comedia „Ghici cine te sună?!” (15 octombrie) are la bază adaptarea scenică a filmului cu cele mai multe remake-uri din istorie. Şapte prieteni îşi împart în cadrul unui joc secretele ascunse în telefon. Duminică, 16 octombrie, va avea loc premiera comediei „Fanteziile soţului meu aproape că m-au înnebunit”, în care doi soţi încearcă să-şi salveze căsnicia apelând la... cărţi de psihologie.

A doua jumătate a lunii octombrie se anunţă plină: are loc reluarea comediei „Încă nu, dar o să fie...” (19 octombrie), cu Cristi Iacob şi Gabi Costin în rolurile principale. Vineri, 21 octombrie, se joacă „Despre dragoste, cu ură”, cel mai nou spectacol în regia Taniei Popa. Weekend-ul este rezervat comediilor despre şi pentru cupluri: „Tanţa şi Costel” (22 octombrie) şi „O căsnicie liniştită” (23 octombrie).

ADVERTISING

Ultima săptămână este rezervată comediei poliţiste „Capcană pentru un bărbat căsătorit” (27 octombrie), comediei cu inserţii shakespeariene „Milionul, nepoatele şi milionara” (28 octombrie), comediei politice „Încurcătură la nivel înalt” (29 octombrie) şi, nu îl ultimul rând, comediei bulevardiere „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!” (30 octombrie).

Detaliile despre spectacole şi biletele sunt disponibile pe www.TeatrulElisabeta.ro

ADVERTISING