Probabil locul în care ai vrea să fii acum tocmai urmează să se deschidă la Londra. E o premieră în lume! (Galerie foto)

Probabil locul în care ai vrea să fii acum tocmai urmează să se deschidă la Londra. E o premieră în lume! (Galerie foto)

La Londra urmează să fie inaugurată prima piscină transparentă la înalțime din lume, la 35 de metri distanță față de sol.

Într-un an în care cele mai multe planuri nu s-au finalizat, acest ”sky pool” este aproape gata. Ar fi trebuit să fie finalizată în vară, dar măcar termenul nu s-a amânat pentru 2021, așa cum s-a întâmplat cu multe alte lucrări.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Piscina, lungă de 25 de metri, e la o înălțime de 35 de metri de sol și a fost costruită între două clădiri, practic unindu-le, într-o zonă rezidențială, arată Bored Panda.

Cel mai probabil, nu va fi deschisă tuturor, ci doar rezidenților complexului de apartamente Embassy Gardens, din Nine Elms, Vauxhall, dar toată lumea poate visa măcar.

De menționat e că, în complex, apartamentele încep de la un preț de 730.000 de dolari și ajung până la 6 milioane de dolari.

Citește și E sigur să mergi la piscină? Ce spun specialiștii și ministrul Sănătății

Piscina situată la etajul 10 are nevoie de 148.000 de litri de apă și e doar o anexă a unui adevărat centru de sănătate, care cuprinde și o sală de gimnastică, dar și o piscină interioară și alte zone de tip spa.

Vezi și Au transformat un autobuz școlar din anii 90 într-o superbă casă pe roți (Galerie foto)