Metallica transmite live online un concert caritabil, pe 14 noiembrie, cu bilete de la 14,99 dolari

Metallica - Live - Nov 14th

Metallica va transmite „Live & Acoustic From HQ: Helping Hands Concert & Auction” în direct din California, sâmbătă, 14 noiembrie, la ora 24:00, ora României.

Show-ul va fi primul eveniment pay-per-view al trupei, iar sumele strânse vor merge către fundația caritabilă “All Within My Hands”, înființată de Metallica pentru a-i ajuta pe cei nevoiași.

Concertul poate fi urmărit prin achiziționarea biletelor de la următorul link: 2nu.gs/Metallica

Pretul unui bilet pornește de la 14.99 $ și vă permite să urmăriți spectacolul oricând, timp de 48 de ore

ADVERTISING

De asemenea, fanii pot ajuta și prin participarea la licitația organizată de trupă, de unde pot achiziționa merchandise și memorabilia cu semnăturile membrilor Metallica. Licitația este deschisă până pe 20 noiembrie și te poți înregistra aici pentru participare și actualizări.

Concertul va fi al doilea show acustic de acest gen organizat de Metallica cu scopul strângerii de fonduri pentru fundația All Withing My Hands, o fundație non-profit, înființată de trupă pentru a ajuta comunitățile care au susținut formația de-a lungul anilor.

ADVERTISING

Doar în 2020 AWMH a donat deja 645 000 de dolari către fonduri care îi ajută pe cei afectați de COVID-19, precum și pentru organizații caritabile care îi ajută pe cei din industria divertismentului și a ospitalității, care și-au pierdut locurile de muncă în urma pandemiei. 

Metallica nu este la prima inițiativă de acest gen, trupa alăturându-se inclusiv acțiunilor caritabile locale desfășurate în țările în care a concertat de-a lungul anilor.

În 2019, Metallica a venit la București în cadrul unui eveniment organizat de Emagic, parte din turneul World Wired Tour, ce a bătut recorduri, fiind nu doar cel mai rapid vândut eveniment din România, dar și cel mai mare de pe Arena Națională, în urma căruia trupa a donat 250.000 de euro Asociației Dăruiește Viață, pentru construirea primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.

ADVERTISING

Eveniment Facebook: facebook.com/events/779815349475966

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇