Destinații numai bune pentru vacanța de iarnă (Galerie foto)

Destinații numai bune pentru vacanța de iarnă (Galerie foto)

Există câteva destinații de concediu aflate în lista oricui care chiar sunt mai atractive iarna. Sigur, costă ceva să ajungi până acolo, dar vacanța în sine nu va fi una costisitoare. Per ansamblu, va merita, mai ales dacă destinația o doreai bifată de ceva vreme.

Prin urmare, consultă lista pusă la dispoziție de Trips to Discover să vezi ce ți se potrivește.

Puerto Rico

Plaje care strălucesc în întuneric, nisipurile roz din Isla Verde, ocazia de a face scufundări și snorkelling, bucătăria delicioasă, nopțile pe ritm de salsa, cafeaua incredibilă, toate acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru a merge în vacanță în Puerto Rico.

ADVERTISING

Bonus: vei găsi o grămadă de hoteluri micuțe, foarte prietenoase cu bugetul.

Panama

Nu mulți se gândesc la o astfel de destinație de vacanță pe timpul iernii, din păcate. Panama oferă vreme bună, soare cât cuprinde, iar locurile de cazare pleacă de la 40 de dolari pe noapte.

Află şi unde să mergi în vacanță pentru cele mai frumoase apusuri (Galerie foto)

Spre deosebire de aglomeratul Cancun, aici, deși nu vei ajunge la fel de ușor, odată aterizat vei vedea că prețurile sunt incomparabil mai mici. În plus, nici nu te vei călca în picioare cu turiștii. Muzica va răsuna de la fiecare colț de stradă, vei fi vrăjit de arhitectura spaniolă colonială.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Bahamas

Dacă mai aveai nevoie de un motiv să adaugi Bahamas pe lista de vacanță, află că pentru cazare poți să nu scoți din buzunar mai mult de 100 de dolari pe noapte.

Ce economisești poți da pe o excursie către insule, unde poți face snorkelling, windsurfing, pentru a naviga sau cine știe ce altă activitate care încă nu ți-a trecut prin cap. Vei avea surpriza să vezi că multe lucruri sunt gratuite, așa cum sunt bicicletele, catamaranele sau caiacurile.

Montego Bay, Jamaica

Deși cea mai mare parte a Caraibelor e scumpă iarna, Montego Bay, în Jamaica, este una dintre cele mai rezonabile destinații, când vine vorba despre bani. De la jumătatea lui ianuarie până în aprilie, te poți caza cu numai 30 de dolari pe noapte.

ADVERTISING

Vei găsi inclusiv opțiuni all-inclusive la prețuri fără concurență. În plus, în această perioadă vremea e și cea mai bună și se organizează gratuit tururi pentru scufundări.

Tulum, Mexic

Decembrie și ianuarie sunt luni pline de turiști aici, dar vei găsi oferte numai bune pentru februarie și martie.

Mexicul oricum are renumele unui paradis pe care și-l poate permite multă lume care vrea să scape de frigul de acasă. Iar Tulum excelează la acest capitol.

Vei da de plaje superbe, unde vei putea admira țestoase gigantice, și vei putea vizita ruinele mayașe. În pauza de încărcare a bateriilor, vei gusta niște bucate care-ți vor rămâne favorite pentru multă vreme.

Vezi și unde au mers românii în vacanță în această vară - destinații de top din România


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇