Când va avea loc festivalul Neversea

Când va avea loc festivalul Neversea

Fanii festivalului Neversea au primit o veste excepțională. Festivalul va avea loc  între 8 şi 11 iulie 2021.

„A patra ediţie a festivalului va avea loc în perioada 8 – 11 iulie 2021. (..) În acest an, pentru prima dată, fanii din întreaga lume au avut ocazia să aleagă data ediţiei festivalului de anul viitor. Aceştia au putut vota pe neversea.com data la care îşi doresc să aibă loc festivalul în 2021”, au transmis organizatorii.

Organizatorii speră că 2021 să fie un an normal și ca oamenii să se distreze la festivalul care va avea loc la Constanța.

ADVERTISING

"Suntem încrezători că 2021 va fi anul în care vom dansa pe plaja Neversea din Constanţa.

Chiar dacă în anul acesta nu ne-am văzut fizic cu zecile de mii de fani, 2020 a venit pentru comunitatea din Constanţa cu una dintre cele mai frumoase plaje de pe litoralul românesc, Neversea Beach. Zeci de mii de constănţeni, dar şi turişti s-au relaxat în vibe-uri de festival pe plaja din Constanţa în cele mai sigure condiţii.

Suntem încrezători că vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai aproape de normalitatea pe care o aşteaptă întreaga lume. Suntem optimişti că în vara 2021 ne vom revedea pe plaja Neversea de unde se văd cele mai frumoase răsărituri”, a transmis directorul de comunicare al Festivalului Neversea, Edy Chereji.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇