Veste bună primită de FCSB. Safranko, atacantul dorit de Gigi Becali, poate reveni în Superligă - presă

Veste bună primită de FCSB. Safranko, atacantul dorit de Gigi Becali, poate reveni în Superligă - presă

FCSB pare să fi găsit atacantul de care are atâta nevoie în acest start de sezon extrem de inconstant, cel puțin în campionat.

Una dintre marile ținte pe care le-a avut FCSB în acest mercato de vară pare a fi foarte aproape să semneze cu echipa din Berceni. E vorba de slovacul Pavol Safranko, 27 de ani, atacantul lui Mamelodi Sundowns, din Africa de Sud.

Fostul vârf de la Sepsi OSK, cu 17 goluri marcate în Liga 1, se va despărți în cele din urmă de clubul african, pentru a deveni liber de contract.

ADVERTISING

Mamelodi Sundowns ar urma să se despartă de Pavol Safranko în această vară, după cum anunță publicația SABC Sport, care spune că slovacul nu a fost trecut pe lista echipei pentru sezonul viitor: "În ceea ce îl privește pe Safranko, clubul va face anunțuri. Profilul clubului nostru s-a schimbat puțin. Și sunt anumite lucruri... dar nu pot să spun nimic acum, clubul va anunța", a fost și declarația evazivă oferită de Rulani Mokwena, antrenorul formației din Africa de Sud.

Safranko a bifat în România 17 goluri în 73 de meciuri jucate pentru Sepsi. În vara lui 2021, deținătoarea Cupei României l-a vândut pe slovac în Africa pentru suma de 700.000 de euro.

ADVERTISING

În prezent, în lotul celor de la FCSB se află doar doi atacanți, Ianis Stoica și Bogdan Rusu.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!