Ilie Dumitrescu laudă un transfer făcut în această vară de FCSB: ”E cel mai bun, joacă un fotbal total”

Ilie Dumitrescu laudă un transfer făcut în această vară de FCSB: ”E cel mai bun, joacă un fotbal total”

Ilie Dumitrescu, fostul jucător legendar al Stelei și al echipei naționale de fotbal a României, laudă un ultim transfer făcut de cei de la FCSB.

Este vorba despre Vadim Rață, mijlocașul din Republica Moldova, adus de FCSB vineri de la FC Voluntari pentru suma de 300.000 de euro: ”Vadim Rață este cel mai bun mijlocaș din România. Joacă un fotbal total. Are experiență, este o certitudine pentru campionatul nostru. Rață apare foarte bine și la finalizare, poate juca și în poziția de inter, depinde de sistem.

ADVERTISING

Dar, cum spuneam e foarte important pentru că el caută spațiile, știe să apară la finalizare, ceea ce, pentru o echipă ofensivă, cum este FCSB, este foarte bine”, a declarat Dumitrescu pentru DigiSport.

Rață e al 9-lea pe o listă foarte lungă de transferuri pe care FCSB a bifat-o în această vară, după David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani) și Joonas Tamm (30 de ani).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB va evolua duminică în fata Chindiei Târgoviște în Superligă și Vadim Rață a fost anunțat titular de Gigi Becali.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!