FCSB e gata să anunțe transferul unui nou atacant

FCSB e gata să anunțe transferul unui nou atacant

FCSB este în căutarea unui ultim transfer pentru această vară, un atacant central, un nouar adevărat, un golgheter care să ajute echipa să cucerească un prim titlu după șapte ani de așteptare.

Nicolae Dică pregătește intens dubla lui FCSB cu Viking Stavanger din play-off-ul Conference League, însă lotul e afectat de numeroase accidentări și absențe din diferite motive.

S-a vorbit despre negocieri cu mulți atacanți, printre care Pavol Șafranko, fost la Sepsi, acum în Africa de Sud, dar și Andrea Compagno de la FC U Craiova 1948: "Sunt mai mulți jucători care sunt accidentați, Panțîru, Popescu, Șut, Cristea. Nu trebuie să ne zboare gândul la meciul cu Viking, pentru că trebuie să câștigăm și să urcăm în clasament și în campionat. Am avut o ședință ieri și le-am zis că după Europa, campionatul e obiectivul nostru. E clar că primul obiectiv pe care putem să-l îndeplinim este calificarea în grupele Conference League. În campionat, mai sunt multe etape de disputat, știți cum a fost anul trecut când CFR a avut 8 puncte avans și FCSB s-a apropiat. Mă gândesc să menajez jucători, o să fac asta cu siguranță mâine. Îmi e frică și de accidentări.

Au întâlnit campioana României etapa trecută cei de la Chindia și știți foarte bine că se apară foarte bine cei de la CFR Cluj. Nu pot să analizez meciul cu CFR în care au avut doi oameni în plus. Eu mă uit la alea în care au jucat 11 contra 11", a declarat fostul mare jucător al Stelei într-o conferință de presă.

ADVERTISING

El a avut la un moment dat și prilejul să glumească cu presa, spunând că îl dorește pe marele atacant al Barcelonei, Robert Lewandowski: "Poate vine mâine atacantul, poate poimâine, îmi doresc cât mai repede. Vreau asta, ca să putem să-l trecem pe listă pentru Europa. Nu pot să vă zic pe cine vreau. Îl vreau pe Lewandowski".

FCSB va înfrunta Chindia Târgoviște duminică seara, în runda curentă a Superligii, de la ora 21.30, pe Arena Națională din București.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!