Verdictul lui Marius Avram după arbitrajul controversat de la meciul UTA Arad - FCSB: "Trebuie să-și pună un semn de întrebare"

Verdictul lui Marius Avram după arbitrajul controversat de la meciul UTA Arad - FCSB: "Trebuie să-și pună un semn de întrebare"

Marius Avram a analizat prestația arbitrului Adrian Cojocaru la meciul dintre UTA Arad și FCSB din Cupa României.

Fostul arbitru consideră că Adrian Cojocaru a exagerat cu arătatul cartonașelor galbene și roșii, iar in consecință a scăpat meciul din mână.

"Am anticipat niște eliminări din primele 20-25 minute, după ce am văzut cum se joacă și cum a gestionat Cojocaru anumite situații tensionate din teren. Țin minte că a fost un atac dur al lui Popescu, a ieșit un meleu între jucători și s-a terminat cu 4 cartonașe galbene numai la acea fază. Puteam să anticipăm că e o tensiune mare în joc, cu un număr foarte mare de cartonașe galbene date foarte repede, era ușor să spui că s-ar putea să vedem foarte multe eliminări în repriza a doua", a spus Avram la Radio Sport Total FM.

ADVERTISING

"Să știți că nu e doar regulamentar luată fiecare fază în parte de dat un verdict. Într-o analiză a unui meci trebuie să vedem managementul, felul în care a gestionat. Dacă un arbitru, după un meci, se uită în foaie și vede că a avut 14 galbene, 4 roșii, trebuie să-și pună un semn de întrebare, undeva a greșit și nu poate să fie perfect. Au fost nebuni toți, jucătorii ambelor echipe, nu e chiar așa. Undeva, ceva e greșit, când ai atât de multe sancțiuni disciplinare. Dacă ne uităm, foarte multe galbene luate absolut prostesc, întârzieri ale jocului. Două roșii date pentru aplauze, fiecare roșu a fost pentru două galbene", a adăugat acesta.

ADVERTISING

Patru jucători au primit cartonașul roșu în meciul de miercuri de la Arad: Chindriș de la gazde, respectiv Bouhenna, Radunovic și Octavian Popescu de la oaspeți.

2-2 a fost scorul întâlnirii dintre UTA Arad și FCSB.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇