Panduru atrage atenția în privința unui jucător de la FCSB: "La Farul nu făcea așa ceva"

Panduru atrage atenția în privința unui jucător de la FCSB: "La Farul nu făcea așa ceva"

Basarab Panduru a remarcat că Eduard Radaslavescu, fotbalist transferat în vară de FCSB de la Farul Constanța, are un comportament diferit de când a ajuns la vicecampioana României.

Fostul internațional român consideră că Radaslavescu a găsit la FCSB un mediu cu reguli mai puțin stricte și din acest motiv nu mai dă randament.

"Cred că cea mai mare realizare la Farul e că sunt reguli. La Farul sunt reguli, ştii când vii acolo, ce trebuie să mănănci, ce trebuie să facem, cum trebuie să facem. (n.r. - Şi la alte echipe nu sunt reguli?) Nu! Nu ascultă! Nu ascultă jucătorul. De ce când pleacă în altă parte jucătorul e altul? De ce Radaslavescu la el (n.r. - la Gică Hagi) face ceva şi aici (n.r. - la FCSB) vine şi face altceva?", a spus Panduru la Orange Sport.

ADVERTISING

"L-ai văzut pe Radaslavescu cu jambierele lăsate jos la Farul vreodată? Acolo ştia că sunt reguli, acolo nu mişcai. Şi jambierele, ba da, că ai plecat dintr-un sistem cu reguli şi nu mai urmezi regulile. Cât respecţi regulile, te antrenezi bine, e normal să joci şi slab. E simplu. Tu nu accepţi că jucătorul joacă slab atunci când nu se antrenează bine, când nu face ce trebuie. La Farul sunt reguli clare, le respecţi, iar când ai plecat laşi jambierele jos, te dai mai mare decât eşti. Nu că nu joacă (n.r. - la FCSB), dar parcă vezi că s-a eliberat de ceva. Parcă ai impresia că l-a ţinut cineva", a adăugat Panduru.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

850.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Eduard Radaslavescu de la Farul Constanța.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇