Trei jucători importanți din Liga 1 au fost suspendați pe termen nedeterminat

Trei jucători importanți din Liga 1 au fost suspendați pe termen nedeterminat

Trei fotbaliști de la formația Astra Giurgiu au fost suspendați pentru o perioadă nedeterminată, fiind suspecți de dopaj.

Este vorba despre mijlocașii Alexandru Ioniță și Takayuki Seto și de atacantul Kehinde Fatai.

Cazul a ajuns la ANAD după ce o clinică a publicat pe o rețea de socializare imagini în care cei trei își injectau vitamine și minerale.

Sportivii nu aveau voie să își injecteze mai mult de 100 de mililitri în decurs de 12 ore, dar, când au fost audiați de ANAD, au recunoscut că au primit câte 200 de militri.

ADVERTISING

Drept urmare, ANAD i-a suspendat până la finalizarea anchetei.

"Informațiile noastre sunt mai bogate decât ce a apărut în presă, am vorbit cu jucătorii, au avut o atitudine impecabilă, o inocență, o sportivitate senzațională. Sunt dezamăgit când constat că trebuie să lupt mult mai mult ca să venim în sprijinul medicilor. Jucătorii nu și-au băgat singuri seringa în venă, doctorii ar trebui să cunoască ce substanțe au voie să injecteze, există o listă pe site-ul nostru.

În acest caz vorbim de metode interzise ca la Pârvulescu, ei sunt suspendați provizoriu, cei de la club știu mai bine, am trimis notificări peste tot, clubului, FRF, sportivilor, MTS, obligatoriu la FIFA și UEFA,” a declarat președintele ANAD, Cristi Balaj, într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇