Tensiuni între Becali și Dică după victoria cu FC Argeș: "I-am cerut explicații"

Tensiuni între Becali și Dică după victoria cu FC Argeș: "I-am cerut explicații"

FCSB a obținut a doua victorie din acest sezon, dar situația la echipă nu este prea bună.

Gigi Becali a dezvăluit că l-a băgat în ședință pe Nicolae Dică imediat după meci pentru a-i cere explicații pentru jocul slab al echipei.

Vezi ponturile specialistilor pentru SuperLiga

"I-am cerut explicații lui Dică. El spune că, pentru a avea posesia, trebuie să avem fundași centrali cu care să construim. Păi n-am avut niciodată. Apoi vine cu statistica, 61%, am avut atâtea șuturi, am dominat…

Nu la dominarea asta mă refer eu, ci la siguranță! Emoții poți să n-ai, chiar dacă e 2-1 până la final. Nu avem siguranța jocului. Cred că e una din cauze (n.r.- 30 de jucători folosiți în acest sezon). Sunt îngrijorat pentru că eu credeam că o să ne distrăm, să batem 4-0, 5-0, de aia am luat jucători și am dat bani mulți”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Becali s-a arătat nemulțumit în special de faptul că FCSB nu are un joc de posesie.

"”Dacă ne gândim la viitor, nu mai sunt fericit. Nu poți să fii fericit, n-ai cum, dacă nu joacă echipa. Am avut șuturi pe poartă, am meritat victoria, dar o echipă care conduce cu 2-1 nu poate să lege 4-5 pase… Nu avem posesia! Noi câștigăm din valoarea jucătorilor. Vreau să dominăm adversarul, să fie mingea numai la noi.

Te retragi, dar când primești mingea nu dai în ea, bufa-bufa, că ești Steaua (n.r.- FCSB), nu ești Târgoviște! Ce facem aici?", a explicat Becali.

Amintim că FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 3-2, în etapa a 12-a din Superliga.

Pentru FCSB au marcat Andrea Compagno, de două ori, și Andrei Cordea, spre finalul meciului.

Pentru FCSB urmează meciul cu Silkeborg, programat joi de la ora 19:50, și duelul din campionat din deplasarea de la Petrolul Ploiești, ce va avea loc duminică.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!