Standard Liege a stabilit viitorul lui Denis Drăguș: Anunțul făcut în Belgia

Standard Liege a stabilit viitorul lui Denis Drăguș: Anunțul făcut în Belgia

Presa din Belgia anunță planul pe care îl are Standard Liege cu Denis Drăguș (24 de ani), atacantul împrumutat în Turcia, la Gaziantep FK.

Prestațiile foarte bune și golurile marcate de Drăguș în Turcia, la Gaziantep FK, l-au adus în atenția mai multor cluburi din Europa.

Jurnalistul turc Ali Budak susține că West Ham, Crystal Palace, Stuttgart, Eintracht Frankfurt și Beșiktaș urmăresc evoluțiile lui Denis Drăguș în vederea unui potențial transfer. Ca atare, se pare că Standard Liege a luat o decizie importantă în privința viitorului său.

ADVERTISING

Gaziantep FK nu are opțiune de cumpărare definitivă a lui Drăguș, astfel că el va reveni în Belgia la finalul sezonului actual.

"Drăguș poate salva 'mercato-ul' pentru Standard", titrează presa din Belgia.

"Evaluat la două milioane de euro de Transfermarkt, Denis Drăguș va fi, cel mai probabil, vândut de Standard Liege, care are nevoie de lichidități. Internaționalul poate aduce bani frumoși în perioada de mercato din vară", mai scrie sursa citată, în interiorul articolului.

Denis Drăguș a marcat de 12 ori și a livrat o pasă decisivă în 27 de meciuri jucate în toate competițiile sezonului cu Gaziantep FK.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!