Denis Drăguș schimbă echipa

Denis Drăguș schimbă echipa

Denis Drăguș (24 de ani), unul dintre cei mai în formă fotbaliști români ai momentului, se pregătește să schimbe echipa.

Împrumutat de Standard Liege la Gaziantep FK, în Turcia, Denis Drăguș a avut evoluții excelente pentru echipa turcă, unde a marcat nu mai puțin de 11 goluri. După evoluțiile sale, Drăguș a atras atenția mai multor echipe importante, din Turcia și Anglia, dar se pare că viitorul său este legat de altă formație.

Presa din Belgia susține că, la finalul sezonului, Denis Drăguș se va întoarce la Standard Liege, deoarece Gaziantep FK nu are opțiune de cumpărare definitivă a atacantului român. Mai departe, însă, rămâne de văzut dacă Standard îl va vinde pe Drăguș sau îl va păstra.

ADVERTISING

”În vara asta, fotbalistul de 24 de ani va reveni la Standard Liege. Drăguș este împrumut la Gaziantep, care nu are opțiune de cumpărare. Deocamdată, este dificil de spus ce clubul din Liege va face cu el. Noi suntem tentați să credem că Standard îl va vinde pe Drăguș pentru a recupera niște bani”, au scris cei de la footnews.be.

Denis Drăguș a marcat de 12 ori și a livrat o pasă de gol în 25 de meciuri (2190 de minute) în toate competițiile sezonului la Gaziantep FK.

El este cotat la două milioane de euro de către Transfermarkt.com.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!