Concluzia trasă de antrenorul lui Tottenham în privința lui Radu Drăgușin: Motivul pentru care l-a transferat

Concluzia trasă de antrenorul lui Tottenham în privința lui Radu Drăgușin: Motivul pentru care l-a transferat

Ange Postecoglu, antrenorul lui Tottenham, a dezvăluit ce discuție a avut cu Radu Drăgușin (22 de ani) înainte de transferul românului în Premier League.

Tottenham l-a cumpărat pe Radu Drăgușin de la Genoa cu un „pachet” de 30 de milioane de euro, dar fundașul român a jucat puțin până în momentul de față pentru formația din Londra.

Postecoglu a dezvăluit că, înainte ca transferul lui Drăgușin să se facă, i-a spus fundașului că nu îi poate garanta un loc de titular și că va trebui să aibă răbdare pentru a primi șansa să "spargă" cuplul Romero-Van de Ven.

ADVERTISING

Mai mult, antrenorul echipei din Anglia a dezvăluit și motivul pentru care Radu Drăgușin a fost transferat la Tottenham.

"Evident, l-am adus cu gândul că aveam un mare deficit în compartimentul defensiv, iar el făcuse o jumătate de sezon foarte bună în Italia.

A trebuit să fie răbdător pentru această oportunitate, ceea ce nu este o surpriză, deoarece Micky și Cristian au fost extraordinari. Și cu doar un meci pe săptămână, uneori nici atât, a trebuit să aibă răbdare.

Eu i-am spus înainte să îl semnăm că nu îi pot garanta… Sau, mai bine zis, că nu îi pot spune concret când va primi o oportunitate, ci doar că o va primi. Cred că s-a descurcat bine când a fost introdus pe teren la meciul precedent.

ADVERTISING

A fost bine că echipa avea deja un ritm bun, dar scorul încă era 0-0 la momentul schimbării, iar el a contribuit la felul în care s-a terminat meciul. Este un tânăr destul de încrezător și are oameni de mare calitate pe lângă el.

Cred că poate aduce ceva echipei. Este un fundaș foarte puternic, foarte bun în dueluri și cred că vom avea nevoie de asta cu Fulham", a spus Postecoglou, citat de presa din Anglia.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇