Spectacol în fotbalul continental: 3 meciuri care merită urmărite în această săptămână

Spectacol în fotbalul continental: 3 meciuri care merită urmărite în această săptămână

Champions League și Europa League sunt două dintre competițiile europene în care se înscrie cel mai mult, iar în intervalul marți-joi fanii fotbalului vor putea urmări mai multe partide foarte spectaculoase.

Trei partide programate zilele acestea vom analiza în rândurile următoare, atât din Champions League, competiția cea mai importantă pentru cluburi din Europa, cât și din Europa League.

În rândurile următoare vom analiza pe scurt cele mai importante meciuri programate la mijlocul acestei săptămâni și vom prezenta câte un pont. Cotele sunt preluate din secțiunea pariuri fotbal de la Unibet, operator la care continuă și în luna martie campania prin care utilizatorii care mizează minim 50 RON pot câștiga un autoturism BMW. Condițiile de participare sunt foarte ușor de îndeplinit, astfel că toți cei care pariază minim 50 RON primesc un tichet pentru extragerile săptămânale.

ADVERTISING

Șanse bune pentru GG în Manchester United - Atletico Madrid

Confruntarea se va disputa marți, de la ora 22:00, în returul optimilor din Champions League. În prima manșă, scorul a fost 1-1. Joao Felix a deschis scorul rapid, dar United a egalat cu zece minute înainte de final.

Privind cotele la pariuri, United este ușor favorită la calificare. Are lotul mai valoros și avantajul terenului propriu. Totuși, Atletico a demonstrat că este capabilă să ajungă în fazele superioare din Champions League.

Tocmai din acest motiv, utilizatorii pot lua în calcul un pariu pe goluri la acest meci. United are o serie de 13 meciuri consecutive în care a marcat în Champions League, în timp ce Atletico stă și ea bine din acest punct de vedere: are 4 meciuri cu gol marcat din ultimele 6 în Champions League. Așadar, pentru pariul Ambele Marchează cei de la Unibet oferă cota 1.97

foto-man-united-atletico

Se așteaptă goluri multe în Ajax - Benfica

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Marți de la ora 22:00 este programat și returul acestui meci din Champions League, în care se pornește de la 2-2. A fost spectacol total în Portugalia și așteptările sunt similare și pentru meciul retur.

Nu e deloc întâmplător, ținând cont că Ajax vine după cinci meciuri la rând în Champions League în care s-au marcat cel puțin trei goluri. Iar la Benfica în patru din ultimele șase din competiție au fost înscrise cel puțin trei goluri.

În plus, în trei din ultimele cinci meciuri în care Ajax și Benfica s-au duelat ambele echipe au marcat. E de așteptat un nou meci deschis, iar utilizatorii pot miza pe o selecție din secțiunea Pariuri Combo Unibet: Ambele Marchează și se vor înscrie peste 2.5 goluri la cota 1.80.

foto-ajax-benfica

Leverkusen și Atalanta au golul în ADN

ADVERTISING

Această partidă din returul optimilor Europa League va avea loc joi, de la ora 19:45. Leverkusen și Atalanta și-au confirmat statutul de echipe super-ofensive și în prima manșă, în care italienii au câștigat cu 3-2.

De altfel, Atalanta are nu mai puțin de 20 de goluri marcate în ultimele nouă meciuri din cupele europene. Iar opt dintre ele au fost reușite în cele trei meciuri din Europa League. Leverkusen are gol marcat în 6 din ultimele 7 partide în Europa League, astfel că nu ar fi deloc surprinzător un meci cu multe goluri.

În aceste condiții, utilizatorii pot miza pe o altă selecție din secțiunea Pariuri Combo Unibet, cu șanse bune de reușită: Ambele Marchează și peste 2.5 goluri la cota 1.74.

foto-leverkusen-atalanta

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.