Sorana Cîrstea, despre eliminarea Simonei Halep și gestul acesteia după înfrângerea cu Daria Snigur: "Se triază sita un pic mai repede"

Sorana Cîrstea, despre eliminarea Simonei Halep și gestul acesteia după înfrângerea cu Daria Snigur: "Se triază sita un pic mai repede"

Sorana Cîrstea are o explicație pentru surprizele din primul tur de la US Open 2022.

Nu mai puțin de 9 capi de seri au părăsit Grand Slam-ul de la New York în primele două zile, printre care și Simona Halep, iar Sorana este convinsă că asta se întâmplă din cauza suprafeței de joc.

"Surprizele, cred eu, sunt din cauza suprafeței, una care e rapidă. O suprafață de pe care nu sare mingea, alunecă și nu sunt multe jucătoare care pot juca bine pe această suprafață. Din această cauză, spun eu, se triază sita un pic mai repede în primele tururi față de alte Grand Slam-uri", a spus Sorana pentru Romanian Television of New York.

ADVERTISING

Întrebată despre gestul Simonei de a nu se prezenta la conferința de presă de după meciul cu Daria Snigur, Sorana spune că o înțelege pe aceasta și că și ea a fost în această poziție.

"Suntem obligate de WTA să venim la interviuri, pentru că ne luăm amendă. Pot să înțeleg de ce Simona n-a venit la interviu, pentru că mi s-a întâmplat și mie. Când pierzi un meci la care nu te așteptai și ești dezamăgită, e foarte greu să înțelegi cât de doare. Normal că înțeleg și partea jurnaliștilor. Dar și eu am facut ca și ea, e uman, nu trebuie să judecăm pe nimeni", a conchis Sorana.

Sorana Carstea US Open 2022: interviu

Simona Halep a fost eliminată de Daria Snigur în primul tur de la US Open 2022.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!