Selecționerul Angliei, prima reacție după eliminarea de la Mondiale: Așa se decid astfel de partide

Selecționerul Angliei, prima reacție după eliminarea de la Mondiale: Așa se decid astfel de partide

Antrenorul naționalei Angliei, Gareth Southgate a vorbit după eliminarea trupei sale în partida cu Franța, în sferturile de finală de la Cupa Mondială 2022, scor 1-2.

Fostul mare fundaș britanic a dezvăluit unde a pierdut Anglia meciul împotriva Franței. El susține că un astfel de joc se decide la detalii, iar pentru faptul că Harry Kane a ratat un penalti în minutul 84 nu poate fi considerat un „țap ispășitor”.

„Cred că prestația noastră ar fi meritat mai mult, dar, bineînțeles, în final, golurile sunt decisive. Le-am spus jucătorilor, nu cred că ar fi putut da mai mult, au jucat foarte bine în fața unei echipe de top. Au fost niște detalii care au decis în final rezultatul. Dar cred că felul în care au progresat ca și grup pe durata acestui turneu este formidabil.

ADVERTISING

Cupa Mondială 2022: Campioana mondială Franța trece de Anglia în marele derbi european al sferturilor

Aș prefera să discut despre jucătorii noștri, nu despre arbitraj. Felicitări Franței, au făcut un joc foarte bun, iar noi am reușit să ne batem cu șanse reale cu o echipă extraordinară. După acest turneu vom sta și vom reflecta și o să vedem ce decizie va fi luată”, a declarat Gareth Southgate, după eșecul cu Franța, în fața televiziunilor britanice.

Anglia rămâne doar cu titlul mondial din 1966, câștigat acasă, în fața propriilor fani.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!