Pepe acuză jocuri de culise după eliminarea din sferturi la Cupa Mondială: „Inadmisibil! Să li se dea deja lor trofeul!”

Pepe acuză jocuri de culise după eliminarea din sferturi la Cupa Mondială: „Inadmisibil! Să li se dea deja lor trofeul!”

Marele fundaș portughez Pepe, căpitanul echipei în partida cu Maroc din sferturile Cupei Mondiale, una pierdută de formația lusitană cu 1-0, acuză jocuri de culise la acest turneu final.

A fost un scandal uriaș după terminarea jocului cu Maroc, mai mulți fotbaliști lusitani mergând direct spre brigada argentiniană de arbitri pentru a cere socoteală.

Fundașul lui FC Porto spune că Facundo Tello n-ar fi trebuit să fie delegat la un meci al Portugaliei: „Este inadmisibil ca un arbitru argentinian să ne fluiere astăzi, având în vedere ce s-a întâmplat ieri, cu Messi plângându-se de aceeași nemulțumire. Din ce am văzut astăzi, pot să-i dea deja trofeul Argentinei!”, a punctat Pepe, conform cotidianului spaniol AS.

ADVERTISING

Tot Tello a fost la centru și la o altă înfrângere a Portugaliei în acest Campionat, un 1-2 în grupe cu Coreea de Sud.

Maroc a învins Portugalia cu 1-0, gol marcat de El-Nesiri, devenind singura țară africană calificată all-time într-o semifinală de Cupă Mondială.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!