Reacție promptă a lui Gigi Becali după ce Laurențiu Reghecampf a devenit liber de contract

Reacție promptă a lui Gigi Becali după ce Laurențiu Reghecampf a devenit liber de contract

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a avut o reacție promptă după ce a aflat faptul că Laurențiu Reghecampf a devenit liber de contract după despărțirea de Al-Wasl.

Fostul antrenor de la FCSB, în două mandate, și-a dat demisia din Emirate, după chiar prima etapă din campionat, un meci terminat cu o adevărată umilință, scor 1-4 cu trupa lui Daniel Isăilă.

Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia de la Al Wasl - surse

Contactat de cotidianul ProSport, latifundiarul din Pipera a avut un răspuns tranșant, întrebat fiind dacă Reghecampf se mai poate întoarce la FCSB: ”Și ce vreți să fac eu? Voi nu știți că am antrenor la echipă? Nu știu ce a făcut Reghe. V-am spus că nu vreau să mai vorbesc”, a declarat Gigi Becali pentru sursa mai sus amintită.

ADVERTISING

Fostul fundaș de la Steaua și Chindia a plecat de la Wasl după ce conducerea nu și-a onorat promisiunea, aceea de a-i pune la dispoziție românului un buget foarte bun pentru transferuri, înainte de începerea campionatului.

În ultima perioadă s-a mai tot discutat despre o eventuală întoarcere a lui Reghe la echipa roș-albastră, cel puțin după indepartea lui Bogdan Argeș Vintilă. Între timp, la club a ajuns principal fostul secund al lui Reghe din Emirate, Toni Petrea, care e ajutat pe bancă și de Mihai Pintilii, ex-mijlocașul din Ghencea.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ionuț Lupescu lansează acuze dure la adresa echipei naționale: "După 3 meciuri vrei aplauze? N-ai jucat nimic!"

Cum explică Ronald Koeman eșecul Barcelonei cu Getafe

Cine va fi președintele SUA? Joe Biden, mare favorit. Donald Trump, obligat să câștige în state în care se poartă mască

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!