Cum explică Ronald Koeman eșecul Barcelonei cu Getafe

Cum explică Ronald Koeman eșecul Barcelonei cu Getafe

Antrenorul olandez al celor de la FC Barcelona, Ronald Koeman, a avut o primă reacție după eșecul de sâmbătă seara al echipei sale în deplasarea de la Getafe.

A fost prima sa înfrângere pe banca catalanilor, iar la final de partidă, scor 0-1, gol din penalti Mata, Koeman s-a arătat nemulțumit de prestația jucătorilor săi, dar și de insultele primite de la unul dintre jucătorii adverși.

Real Madrid și Barcelona au pierdut în La Liga

După joc, Koeman s-a dus glonț către Jose Bordalas, antrenorul lui Getafe, pentru a-i cere socoteală. A explicat și de ce la conferința de presă de după joc: ”I-am spus antrenorului că jucătorul Nyom mi-a arătat lipsă de respect. Mi-a spus două sau trei lucruri foarte urâte, pe care nu am de gând să le repet acum. Antrenorul trebuie să vorbească cu jucătorul său pentru că nu trebuie să faci așa ceva pe un teren de fotbal”.

ADVERTISING

Cât despre fotbalul prestat de elevii săi...:”Nu am intrat deloc în meci în repriza secundă. Am pierdut prea ușor mingile și am scapăt prea ușor din mână posibilitatea de a ne crea faze periculoase. Am avut ocazii doar în prima parte. Am suferit mult în joc”, a declarat antrenorul olandez, fostul mare fundaș al Olandei și al Barcelonei.

TOP 10 GOALS: RONALD KOEMAN ⚽

Barcelona e abia pe locul 9 în La Liga, cu doar 7 puncte acumulate, iar săptămâna viitoare va juca pe teren propriu cu Real în El Clasico.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Presa britanică s-a arătat surprinsă de faptul că Steven Gerrard l-a lăsat pe bancă pe Ianis Hagi în derbiul cu Celtic

Milan învinge Inter cu un Zlatan Ibrahimovici în zi de grație (Video)

Șeful Naţiunilor Unite avertizează: O lume divizată nu trece testul Covid-19. Un virus microscopic ar putea împinge milioane de oameni în sărăcie şi foamete

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇