Real Madrid și Barcelona au pierdut în La Liga

Real Madrid și Barcelona au pierdut în La Liga

Cele două mari echipe și rivale din Primera Division, Real Madrid și Barcelona, au suferit eșecuri surprinzătoare sâmbătă în runda curentă a campionatului spaniol de fotbal.

Real Madrid a început ziua și a început-o prost cu un eșec pe teren propriu chiar în fața nou-promovatei Cadiz. Echipa în galben și albastru a câștigat cu 1-0 pe Santiago Bernabeu după golul lui Lozano din minutul 16.

Chiar dacă Zidane a făcut patru schimbări la pauză, fiind extrem de nervos pe jucătorii săi, rușinea nu a putut fi evitată până la final. Isco, Sergio Ramos, Luka Modrici și Lucas Vazquez au fost jucătorii scoși de pe teren de Zizou. Real a bifat astfel prima înfrângere din acest sezon.

ADVERTISING
Highlights Real Madrid vs Cádiz CF (0-1)

Dar Barcelona nu a putut profita de această mare surpriză și a pierdut și ea, scor tot 0-1, dar în deplasare la Getafe. Unicul gol a venit din penalti, unul transformat de Jaime Mata. Faultul i-a aparținut olandezului Frankie de Jong.

Explicația lui Steven Gerrard după ce l-a trimis pe Ianis Hagi pe banca de rezerve

Chiar dacă catalanii au avut posesia, ei nu și-au putut produce mari ocazii de gol. Getafe urcă pe locul 2 după cinci etape, cu 10 puncte, în timp ce Barcelona e abia a noua, cu șapte puncte, e drept cu un meci mai puțin disputat. Trebuie spus că aceasta este prima înfrângere a lui Koeman ca antrenor pe banca Barcei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Etapa următoare, Barcelona va primi vizita celor de la Real Madrid, în marele El Clasico din fotbal, sâmbătă, pe 24 octombrie, de la ora 17.00.

Sunt patru echipe cu 10 puncte acum în La Liga, e vorba de Real Madrid, Getafe, Cadiz și Granada.

Iată și alte noutăți importante pe care le puteți citi pe SpotMedia.ro:

Arafat, despre pelerinajul de Sf. Dumitru din Capitală: Nici să ne trezim că Jandarmeria merge cu bastonul după oameni nu cred că e dorit

Covidul din pix în noaptea minții

ADVERTISING

Irina Begu avansează la Ostrava după un meci de mare luptă

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇