Presa britanică s-a arătat surprinsă de faptul că Steven Gerrard l-a lăsat pe bancă pe Ianis Hagi în derbiul cu Celtic

Presa britanică s-a arătat surprinsă de faptul că Steven Gerrard l-a lăsat pe bancă pe Ianis Hagi în derbiul cu Celtic

Presa britanică a vorbit și ea despre faptul că Ianis Hagi a fost uitat pe banca de rezerve de Steven Gerrard în marele derbi scoțian dintre Celtic și Rangers.

Echipa românului s-a impus cu 2-0 în deplasare și devine deja mare favorită la titlu, pentru a întrerupe în sfârșit supremația alb-verzilor. Jurnaliștii de la BBC, cunoscuta agenție de presă britanică, s-au arătat realmente surprinși de faptul că Ianis nu a început partida ca titular.

Ianis Hagi, uitat pe banca de rezerve de Steven Gerrard

Ianis Hagi a stat pe banca lui Rangers, ceea ce e puțin surprinzător, având în vedere influența sa creativă de până acum în jocul trupei lui Gerrard. Mijlocașul român de 21 de ani a fost implicat în nouă goluri de la sosirea sa la club, inițial sub formă de împrumut – cu trei peste oricare alt jucător de pe Ibrox Park. El a oferit pasa decisivă la trei dintre ultimele patru goluri ale lui Rangers, e poate puțin bizar să îl vedem uitat pe bancă. De partea cealaltă, deși Alfredo Morelos s-a întors de la națională după o pasă decisivă pentru Columbia în egalul cu Chile, atacantul nu a reușit să marcheze contra lui Celtic în ultimele 10 meciuri contra campioanei Scoției”, a fost analiza făcută de către cei de la BBC.

ADVERTISING

De asemenea, un fost mare jucător al lui Rangers, Billy Dodds, un fost internațional scoțian, cel care a evoluat pentru echipa în alb-albastru între 1990 - 2000, l-a criticat și el pe Gerrad pentru decizia luată: ”Este posibil ca oamenii să vorbească după această schimbare, cu Barker în locul lui Hagi, dar Rangers are o echipă puternică și are multe soluții în lot”, puncta Dodds, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Explicația lui Steven Gerrard după ce l-a trimis pe Ianis Hagi pe banca de rezerve

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Hagi a venit la Rangers după ce aventura sa la Genk în Belgia a eșuat, scoțienii plătind pentru el suma de 3,5 milioane de euro. Până acum, Ianis a bifat patru goluri și 9 assisturi în 26 de partide la Glasgow.

Celtic 0-2 Rangers | Goldson Double Send Rangers 4 Points Clear At The Top | Scottish Premiership

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Real Madrid și Barcelona au pierdut în La Liga

Dinamo Kiev e lideră în Ucraina, dar suporterii cer îndepărtarea antrenorului: ”Lucescu, pleacă!”

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!