Dinamo Kiev e lideră în Ucraina, dar suporterii cer îndepărtarea antrenorului: ”Lucescu, pleacă!”

Dinamo Kiev e lideră în Ucraina, dar suporterii cer îndepărtarea antrenorului: ”Lucescu, pleacă!”

Mircea Lucescu nu are parte de liniște la Dinamo Kiev nici după ce a acaparat locul 1 în campionat cu echipa sa din Ucraina.

Sâmbătă, Dinamo Kiev s-a impus pe terenul penultimei clasate, în etapa a șasea a campionatului de la nord de România, scor 2-0 cu Ruh Vinniki, într-un meci jucat la Lvov.

Liderul Ucrainei a câștigat după goluri marcate de De Pena și Gerson Rodriguez, făcând o bună repetiție generală înainte de meciul cu Juventus din debutul grupelor Ligii, marți la Kiev.

Un fotbalist rus face dezvăluiri despre Mircea Lucescu: "A pierdut controlul"

ADVERTISING

Chiar dacă trupa din capitala Ucrainei e lideră în ierarhie, având 2 puncte avantaj peste Șahtior, ultrașii lui Dinamo rămân cu aceeași atitudine față de românul Lucescu. Aceștia au protestat împotriva lui Il Luce lângă stadionul care a găzduit partida de ieri, afișând bannere cu mesaje gen: ”Lucescu, pleacă!” sau ”Frații Surkis sunt o rușine pentru Dinamo”.

Рух - Динамо Київ. Суркіси - ганьба Динамо!

14 puncte a strâns Dinamo Kiev în șase etape, fără să înregistreze vreun eșec. Echipa din Kiev a trecut de preliminariile Ligii Campionilor, iar în grupe va da peste Barcelona, Juventus și Ferencvaros.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Suporterii lui Dinamo nu pot uita cele 8 titluri de campion câștigate de Il Luce cu marea rivală Șahtior, dar mai ales Cupa UEFA cucerită în 2009, care l-au trasformat pe Lucescu într-unul dintre cei mai iubiți oameni din Ucraina.

D.A.

Citește și alte știri interesante pe SpotMedia.ro:

SCM Râmnicu Vâlcea, învinsă de Gyor în Liga Campionilor la handbal feminin

Liga 1: CFR Cluj câștigă cu emoții

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!