Reacția emoționantă a Anei Bogdan după primul ei triumf WTA din carieră: "Nu mai am cuvinte"

Reacția emoționantă a Anei Bogdan după primul ei triumf WTA din carieră: "Nu mai am cuvinte"

Ana Bogdan a cucerit titlul WTA 125 de la Iași după o finală disputată duminică la prânz în fața Pannei Udvardy din Ungaria.

O finală extrem de disputată, terminată în circa 2 ore și jumătate, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1, în favoarea Anei, 29 de ani, de luni locul 63 WTA.

Ana Bogdan se impune în turneul WTA 125 de la Iași

La final, Bogdan nu și-a putut stăpâni lacrimile în fața miilor de fani prezenți la Iași, care au celebrat alături de ea primul titlu WTA din cariera româncei: "Nici nu mai am cuvinte. Este cel mai emoționant meci din carieră. Nu știu dacă am mai trăit asemnea senzații pe terenul de tenis vreodată. Doar voi ați făcut posibil acest lucru și vreau să vă mulțumesc din suflet.

Aș vrea să mulțumesc surorii mele, a fost alături de mine toată săptămâna, a făcut totul pentru mine, am făcut tactici, pregătire. Îi mulțumesc lui Alex, fizioterapeutul meu, mulțumesc părinților mei care au urmărit finala cu sufletul la gură, mulțumesc Dan Cristea, tu ești cel care îmi împinge limitele. Mulțumesc organizatorilor, voluntarilor, toți care au făcut parte din acest turneu. A fost un turneu de excepție și mă bucur din tot sufletul că am venit aici. A fost o săptămână minunată", a declarat Ana Bogdan, la ceremonia de înmânare a trofeului, de după joc.

ADVERTISING

A fost prima ediție a BCR Ladies Open, disputată la Iași, un turneu din categoria WTA 125.

Ana Bogdan a primit un cec de 15.000 de dolari şi 160 de puncte WTA, iar Panna Udvardy s-a ales cu 8.000 de dolari şi 95 de puncte WTA.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!