Rangers a luat decizia finală în privința lui Ianis Hagi

Rangers a luat decizia finală în privința lui Ianis Hagi

Aflat la finalul unui sezon în care a fost chinuit de o accidentare de lungă durată și în care a jucat puțin, Ianis Hagi (24 de ani) a primit o veste bună.

Rangers i-a prelungit contractul în urmă cu câteva luni lui Ianis Hagi, deși acesta era accidentat și a jucat foarte puțin în acest final de sezon, dar scoțienii nu și-au pierdut încrederea în fotbalul român care a marcat recent primul său gol în tricoul formației de pe Ibrox Park (în meciul cu Hibernian, 3-1).

Potrivit The Scotsman, Rangers i-a stabilit viitorul lui Ianis Hagi, iar românul se află printre jucătorii pe care antrenorul Michael Beale se bazează în sezonul viitor, alături de James Tavernier, John Souttar, Ridvan Yilmaz, Nicolas Raskin, Todd Cantwell și Fashion Sakala.

ADVERTISING

"Toți jucătorii vor să progreseze și să ajute echipa, familia. Nu este totul despre asta, dar este ce ne dorim, ce vrem să obținem la sfârșitul zile. Vedem dacă există opțiuni, discutăm cu clubul și vedem ce se va întâmpla. Voi vedea unde ne duce viitorul, cine știe!?", a spus Michael Beale, conform sursei citate.

Ianis Hagi a jucat doar 339 de minute în 11 partide din toate competițiile sezonului pentru Rangers, timp în care a marcat o dată.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!