Radu Drăgușin, erou pentru Salernitana în egalul surprinzător cu AC Milan din Serie A

Radu Drăgușin, erou pentru Salernitana în egalul surprinzător cu AC Milan din Serie A

Fundașul român Radu Drăgușin a fost cel mai lăudat om de pe teren în partida Salernitana – Milan de către presa din Peninsulă, după ce formația gazdă a realizat surpriza serii de sâmbătă în Serie A.

Milan a remizat doar, scor 2-2 în deplasarea de la Salerna, pierzând două puncte poate esențiale în lupta la titlu cu rivalele Napoli și Inter. Drăgușin, românul împrumutat aici la Salernitana de către Juventus, a fost titular și integralist, realizând o partidă excelentă.

Ultima clasată a obținut un punct surprinzător, iar presa italiană scrie că românul a avut un rol decisiv în acest punct obținut, Gazzetta delo Sport numindu-l “cel mai bun din defensiva celor de la Salernitana”, primind nota 6,5 de la cotidianul roz.

ADVERTISING

Este al treilea joc pentru Drăgușin la Salernitana, după împrumutul realizat aici în iarnă de Juve, care în tur îl trimisese la Sampdoria.

Internaționalul român de tineret, 20 de ani, a fost integralist în toate aceste trei partide, care toate s-au terminat la egalitate. Drăgușin este cotat la 3,5 milioane de euro în prezent.

Pentru Milan au marcat Messias și Rebici în această partidă de mai sus, în timp ce Salerna a marcat prin Bonazzoli și Djurici.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!