Radu Drăgușin, din nou titular pentru Tottenham: Cum s-a descurcat în meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin, din nou titular pentru Tottenham: Cum s-a descurcat în meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin (22 de ani) a fost titular în meciul Tottenham – Manchester City (0-2), o restanță din etapa a 34-a din Premier League.

Ange Postecoglu, antrenorul lui Tottenham, l-a trimis pe Radu Drăgușin titular contra lui Haaland, De Bruyne și compania într-un meci în care Micky van de Ven a fost mutat în banda stângă a apărării, după accidentarea gravă a lui Destiny Udogie.

Drăgușin s-a făcut remarcat repede. În minutul 20, românul a avut intervenție bună în fața lui Erling Haaland, pe care a reușit să-l deposedeze după ce l-a dublat excelent pe Van de Ven la un atac al lui Manchester City. Apoi, în finalul primei reprize, Radu Drăgușin a stat excelent în fața liniei porții și a respins un șut al "Cetățenilor". Intervenția fabuloasă rămâne, chiar dacă de la margine s-a ridicat fanionul pentru ofsaid în prealabil.

ADVERTISING

Astfel, Radu Drăgușin a avut o prestație solidă în prima repriză din meciul Tottenham - Manchester City. În repriza a doua Tottenham a primit două goluri de la Manchester City, ambele marcate de Erling Haaland, mai întâi în minutul 50, când a pus latul simplul din apropiere și a trimis mingea în poartă, apoi dintr-un penalty (90+1). Radu Drăgușin n-a avut nicio vină la niciunul dintre golurile încasate de echipa sa.

În minutul 90+4, Radu Drăgușin a urcat în careu la o fază fixă a lui Tottenham, a sărit la cap, dar a făcut fault în atac. El a fost integralist la Tottenham, iar la finalul partidei prestația lui Radu Drăgușin a fost notată cu 6.7 de Sofascore, în timp ce Flashscore i-a oferit nota 6.5 românului.

ADVERTISING

În urma rezultatului, Manchester City a acumulat 88 de puncte și a urcat pe primul loc în Premier League cu o etapă înainte de finalul sezonului. De partea cealaltă, Tottenham a rămas pe locul 5, de Europa League, cu 63 de puncte.

Până la partida cu Manchester City, campioană en-titre în Premier Leauge, Radu Drăgușin mai jucase doar șapte partide (244 de minute) în campionatul Angliei, fără gol sau pasă de gol.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!