FCSB numește jucătorul cu care s-a înțeles pentru transfer: "Da, vine"

FCSB numește jucătorul cu care s-a înțeles pentru transfer: "Da, vine"

FCSB a numit fotbalistul cu care s-a înțeles pentru transfer, începând din vară.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat că David Kiki (30 de ani) va fi noul jucător al FCSB din vară, când îi expiră actuala înțelegere cu Farul.

Fundașul stânga va sosi la FCSB și îl va dubla pe Risto Radunovic (32 de ani), care-și termină contractul cu echipa în decembrie 2024.

"Da, (n.r. - Kiki vine la FCSB), da. Şi cu ocazia asta ne dublăm singura poziţie care nu era dublată, în sensul că Panţîru nu e gata, iar Ovidiu Popescu nu e stânga, deşi a făcut-o bine. Gigi urmăreşte să facă un lot de 26-27 de jucători, printre care să nu fie şi jucători la număr şi asta înseamnă si dubluri, uneori să ai şi post triplat, să ai un jucător care să poată juca chiar pe mai multe posturi. Nu are legătură una cu alta (n.r. - sosirea lui Kiki cu viitorul lui Radunovic). Radunovic e jucătorul nostru, are contract până în decembrie", a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING

David Kiki a jucat 34 de meciuri (2583 de minute) în toate competițiile sezonului la Farul, timp în care a marcat o dată și a pasat decisiv de două ori.

El este cotat la 1,1 milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!